torsdag den 29. juli 2010

Lhasa Apso og Bouvierhvalpe...


... hygger sig gevaldigt skal jeg hilse og sige!

Her til formiddag blev bilen pakket med 8 hvalpe og 2 voksne! Vi skulle på besøg hos Pernille og Erik (Kennel Medoc) der opdrætter Lhasa Apso (og har tidligere opdrættet Bouviers)...

Vel ankommet - uden den store larm i bilen - med undtagelse af de første 10 minutter - ja, de bliver bedre og bedre til at køre i bil :-) tog vi dem ud af bilen og satte dem i indhegningen som Pernille havde fikset til dagen!
De var meget interesseret i de hunde på den anden side af hegnet - og for at det ikke skulle blive for meget tog vi en Lhasa ud af gangen.. Der blev snuset og så gik legen igang - og der kom flere og flere Lhasaer ud i indhegningen - til stor morskab for alle. Til sidst var alle ude og hegnet blev åbnet til terassen - så var der frit spil over det hele! Så også terasse og køkken blev inspiceret... Efter en times leg faldt hvalpene omkuld på terassen og sov den næste 1,5 time mens vi fik lidt morgenmad/brunch inklusive en kæmpe torsdagssnegl :-)

Så var det på tide at køre hjemad - hjem gik det ikke helt - for jeg havde en aftale hos Kim og Kate hvor Lone Jørgensen kom forbi - hun er uddannet til at massere og rette hundene op. Så Cudjo og Caia skulle lige have et tjek.. Da hvalpene sov sødt i bilen (denne gang stort set hele vejen) - besluttede jeg mig for at lade dem sove og dermed køre direkte. Hvalpene sov som 8 sten hele tiden - også den time det tog hos Kim og Kate - også hele vejen hjem derfra! Fantastisk at kunne køre med bilen fyldt med hvalpe uden en lyd!

Vel hjemme igen fik de lidt mad, legede lidt og så var der ro :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar