torsdag den 3. juni 2010

Siden sidst

Med blogge såvel som hjemmesider kræver det jo at der sker noget fra tid til anden... så nu må det være på tide med lidt nyt her også :-)

Første oplevelse med bloggen her var at få en hilsen fra Lolland - rigtig hyggeligt vi har jo ikke haft kontakt i snart mange år :-)

Vi har da bedrevet lidt hundearbejde siden sidst omend med resultater der ikke er værd at nævne her... Det er blot at konstatere at 3. gang ikke altid er lykkens gang.. særligt når det gælder Cudjo og IPO-prøver.... vi var afsted i lørdags og denne gang gik det galt på sporet... ja, der er jo ikke andet end at sige at jeg selv er skyld i det - manglende træning er jo det der er årsagen så uanset at underlaget ikke var optimalt osv så er det helt og alene min egen skyld... Så nu må vi i sportræning og se hvad fremtiden bringer :-) de øvrige 2 discipliner gik ganske ok - også her er der grundlag for mere træning men dem bestod vi :-)

Nu er der dømt ferie/barsel. Caia er ved at være oppe over og vi forventer at hun føder her omkring weekenden... så næste nyt herfra bliver efter en forhåbentlig veloverstået fødsel....

1 kommentar: