søndag den 7. november 2010

Herning...

...Netop hjemme fra en weekend i Herning efter 2 dage med udstilling og en konstatering af at hverken Anna eller jeg er født med GPS installeret :-)

Fredag aften hentede Anna mig på tanken i Kvistgård og Excerno-bussen blev fyldt op med kuffert, hundegrej, dyner samt hunde naturligvis og kursen blev sat mod Herning.
Omkring kl. 01.15 ankom vi godt trætte og efter et glas vin var det tid til at gå i seng...

Lørdag morgen tidligt op og afsted til DKK udstillingen i Herning hvor der var 15 hunde før os.. Vi synes selv vi var i vanvittig god tid.. men som sædvanlig så endte det med at det var vi ikke!! Der var temmelig lang kø for bare at komme ind på udstilllingen. Med tanke på hvor smidigt det gik under WDS var dette nærmest en katastrofe... Vi fandt hallen og fik installeret alle tingene og hundene...
Ingen af hundene var - som sædvanlig - klar til at gå i ringen. Både Cudjo og Caia manglede den sidste finpudsning og eftersom det havde regnet fredag og natten til lørdag så var det at få klippet poter en udfordring.. Men de blev dog trods alt fikset og så skulle vi på...

Cudjo blev bedste han, Caia 2. bedste tæve og Rocca bedste tæve og BIR.
Herefter kunne vi slappe af og så var det på tide at få morgenmad og kaffe!!!
Så var det første udfordring mødte os.. Rigtig kaffe og et rundstykke kunne ikke opdrives og efter at have rendt rundt i messecenteret i en halv time indså vi at vi tilmed var faret vild!!! og ikke umiddelbart kunne finde tilbage til hallen hvor hundene var.. Det lykkedes dog - også at finde en cafe med kaffe og en sandwich!

Fifi var også med på tour - og hun havde en fantastisk dag.. var med rundt og kigge på alle tingene og lege med Mack (Dorte's Jack Russel).. dog kunne hun ikke helt forstå at alle mennesker og hunde ikke synes de var der for hendes skyld.. og at lukkede stofbure kunne gø og knurre - meget mærkeligt... Fuld fart var der på hende hele dagen og hun tog alt med godt humør og høj aktivitet!
Gruppe 1 var sidst så det endte med at blive en lang dag - desværre blev Rocca ikke plukket ud...

Så gik turen til Herning - vi skulle mødes med nogle Bearded Collie folk fra Sverige.. Vi havde fået adressen men GPS'en ville ikke rigtig som vi ville. Så vi kørte mod centrum og endte i den anden ende af byen - så måtte vi retur - igen mod centrum.. Sjovt det kan være så svært at finde centrum af byen med tanke på at jeg fik en besked om at Herning ikke er andet end centrum!!!

Da vi så endelig endte i centrum endte vi så også med at køre på gågaden - kørsel forbudt - kunne ikke lade være med at takke for at vi kørte i en svensk registreret bil :-) og da vi endelig fik vendt bilen og skulle køre ud tog vi den så mod ensrettet!!! Så det var så som så med succesraten for at finde rundt i Herning.
Vi endte dog med at finde restauranten og få noget god mad og vin...

Søndag morgen var vi på farten igen med kurs mod Messecenteret for en dag mere med udstilling - og denne med Dansk Vindertitel...
Vi havde lidt mere held med at komme ind og var i meget bedre tid - der var ca. 40 hunde før os...
Placeringerne blev de samme som lørdag så nu har både Rocca og Cudjo DKV10 til samlingen. Tilmed blev Troll (efter Piranha og Ozzy) BIR hvalp...

Tak Anna for en hyggelig weekend :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar