søndag den 5. december 2010

Vinteren er over os...


og de sidste aktiviteter for vovserne er slut for i år!

November har - på hundefronten - været relativ stille...
Vi sluttede årets udstillingssæson af i Køge sidste søndag hvor 5 af hvalpene fra sidste kuld var med - det var fantastisk at se - og superhyggeligt at i ville med!

Diesel med Cecilie og Søren fik lovende
Frodo med Bente og Jan fik særdels lovende og blev 2. bedste baby han
Sille med Anni og Per og fremvist af Carsten fik særdeles lovende og blev 2. bedste baby tæve
Fanta blev igen fremvist af Anna og hun fik lovende
Fifi artede sig lidt bedre end sidste gang og fik særdels lovende og blev bedste babytæve...
De små måtte sig dog se sig slået af en ny import fra Holland som ejes af Jørgen Bak-Jensen.

Så kom turen til de store! Dali var med i brugsklasse og vi håbede på sidste cert - men af en eller anden årsag så har glatte gulve og nogle bouvier-hanner et noget anspændt forhold!! for Dali synes ikke det var sjovt!! øv hvor jeg kender det - har også selv brugt meget tid på Cudjo som har været af helt samme opfattelse!! Det var super-ærgeligt - dommeren gav ham en Very good - og jeg tror og som jeg kunne forstå så ville han have haft fået excellent hvis han havde bevæget sig frit...
Cudjo endte dermed med at være eneste han med excellent og dermed blev han bedste han - vi fik en formidabel kritik som nærmest burde hænge i glas og ramme ;-)

Hos tæverne blev Rocca bedste tæve og tog også sejren som Bedst i Racen og dermed blev Cudjo BIM.

I finalerne gik det således at Anna's hvalp - Troll blev BIS1, i BISBIM blev Cudjo BIS og i finalen for BIR hundene (den rigtige BIS) Rocca sejren. Så Bouvierne tog hvad de kunne den dag!

Tak til jer alle for en rigtig hyggelig dag - og jeg er rigtig glad for at i tog jer tid til at komme med de små!

Træningsmæssigt så står det lidt stille.. vi får på trods af sneen dog trænet noget C-arbejde..

Og nu hvor sneen virkelig holder tilbage for at motionere på cykel mv så har løbebåndet til hundene virkelig fået sin berettigelse! Så Kactus, Caia og Cudjo er på dagligt - og hvis ikke Kactus får sin morgentur på løbebåndet så er han temmelig ulidelig!!! de andre 2 tager det lidt mere afdæmpet :-) Kactus har altid fra han lærte at løbe på løbebåndet været fuldstændig vild med det - han har jo også altid været en hund med stort behov for at bevæge sig - så han har præstere at springe over hundegitteret fordi der var en anden på hans løbebånd!! og hører han andre der er på så piver og hyler han for han vil også!!

Hvalpene nyder sneen og er ude i korte perioder for at komme ind og blive tøet op og så er de klar til en ny omgang i sneen :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar