søndag den 31. oktober 2010

Oktober - en begivenhedsrig måned...

.. som skrevet sidst så var oktober 2010 der hvor jeg kunne se tilbage på 20 år med Bouviers...

Herudover har der været en lang række aktiviteter den sidste måned - og jeg har haft alt for travlt til at få det hele skrevet som det er sket. Så dette må være månedens opsamling :-)

Carsten, Mik og Dali har været på udstilling i Sverige igen og rendte med titlen Blekingemester!! Sådan skal det gøres - og nu hvor de også har sommerresidens i Blekinge så er det vel meget passende! Stort tillykke!

Elvis som er fast bosiddende i Sverige hos Anna og Michel har fået røntgenfotograferet hofter og albuer og det officielle resultat fra SKK er: HD: B og AD: 0. Et rigtig flot resultat som vi er meget glade for. Elvis er det første Caia-barn der er blevet røntgenfotograferet...

Så er det også blevet til en KHKG udstilling i Strib hvor Excerno-bussen blev fyldt op med 3 stk. danske Bouviers udover de 2 svenske - Rocca og Raiza... Fifi og Fanta skulle debutere i udstillingsringen... hvilken debut.. Fifi kunne - som forventet - ikke holde 4 poter på gulvet i mere end 2 sekunder ad gangen hvilket gav en del udfordringer for dommeren at bedømme hende sådan helt efter bogen - det blev så ikke bedre da vi skulle løbe for der havde hun så afgjort travlt med alt andet end at vise sig pænt frem... Anna blev udstyret med Fanta i snoren og en helt anden performance så man fra damen her... Hun stod stille som en klippe med alle 4 ben solidt plantet på jorden og viste sig fra sin pæneste side - der var også en lille kommentar på kritikken om at hun var pænt fremvist - det var der sjovt nok ikke på Fifi's :-)
Begge tøser fik Særdels Lovende og Fanta fik æren at blive bedste baby og rundede sin første udstilling af med at blive BIS4 baby!
JJ var med og Anna viste ham frem - tak for det! selvom det gav visse udfordringer med Raiza efterfølgende.. så den løsning skal vist ikke afprøves igen.. JJ fik excellent og blev 3. bedste han.
Cudjo fik excellent, blev bedste han og BIM...

Måneden blev rundet af i går - lørdag - med at Cudjo og jeg endelig fandt "melodien" til prøver og bestod IPO1 med 70 på sporet, 85 i lydighed og 84 i bidearbejde med UDP (udpræget i mod, hårdhed og kampdrift)...
Særligt sporet har jo været sommerens store udfordringer så jeg var glad for bare at få prædikat bestået i denne disciplin.. Altid rart at der er noget at arbejde videre med :-)

Da han tidligere har erhvervet CACIB i både ind- og udland med de obligatoriske 1 år og 1 dag imellem - rent faktisk er der 1 år og 4 dage imellem hans tællende CACIB'er så blev han samtidig INTCH da han bestod sin IPO1.

Så nu er han nr. 3 i rækken af INTCH med brugsprøve og nr. 5 i rækken af Carmson's hunde med brugsprøver! Lidt stolt har man vel lov til at være!! og igen takke for Hazy's formidable egenskaber som mor og avlstæve!! og ikke mindst det avlsarbejde der har ligget til grund for hende....

1 kommentar:

  1. Stort grattis till IPO I och INTCH till Cudjo!!! Klart du ska vara stolt över Carmson's hundarnas resultat. Du har verkligen förtjänat dem =)

    //Anna & Michel i Sverige

    SvarSlet