fredag den 1. oktober 2010

Hmmm...

... har været forfærdelig dårlig til at blogge her på det seneste!!!

Det er nu heller ikke fordi der er sket det helt vilde her de seneste par uger.

Københavnsvinderudstillingen i Ballerup hvor Cudjo fik knebet sig til et excellent som den eneste af hannerne og dermed blev han Københavnsvinder. Dommeren mente dog ikke han havde kvalitet til CACIB.. Anna's Rocca blev BIR og også Københavnsvinder - den eneste tæve med excellent..
Caia fik very good - helt ok - hun lignede en sort candyfloss i pelsen som ikke er helt i topkondition efter hvalpene... og så virker det som om at udstillinger hænger hende langt ud af halsen - hun står som udgangspunkt som en gyngehest og jeg føler jeg skal trække hende rundt i ringen!!! så hendes udstillingskarierre er nok ikke så forfærdelig lang endnu :-) og det behøver den jo sådan set heller ikke at være - hun har hvad hun skal bruge af titler både på den ene og anden måde!!!!

Og vi havde en hyggelig tur. Jeannette var her med alle hundene og Hera og Fifi fik leget en del... begge 2 er lige stædige og ingen af dem vil give sig... så indtil videre er de som 2 alen af 1 stykke.. lad os se hvor længe de bliver ved med det...

Har været en tur i Sverige for at hjælpe igang med at gå spor. Der er jo en del forskel på at gå spor i Sverige og DK... en rigtig hyggelig dag med dejlige hunde.. Og sjovt var det at se Anna's 2 tæver - halvsøstre til Fifi og Fanta... fuldstændig samme adfærd og energiniveau ikke at forglemme samme motivation og evner på spor!!!

Vil prøve at blive lidt bedre til at blogge her den næste tid... og også få lagt nogle nye billeder ind..

Hav en fortsat god aften :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar