søndag den 15. august 2010

Hjemme igen...

... efter en tur sydover for at kigge på ny hundehvalp til Jeannette og endnu et nyt medlem til "vores familie" :-)
og turen op igennem Tyskland går altså bare lettere med Grease for fuld udblæsning og lidt sang og skrål (måske det var derfor Ivan reagerede - på vores falske sangstemmer og ikke selve Grease? :-))...
Plejer og plejer kan man vel ikke kalde det - og dog! for hver gang Jeannette og jeg har kørt sammen sydpå har den stået på Grese og også Meatloaf er en af de faste der skal høres!

Landede ved midnat hos Jeannette og jeg måtte overgive mig og overnatte der istedet for at køre resten af vejen hjem... jeg var simpelthen for træt! Så jeg kom hjem sidst på formiddagen til en noget sur Caia!
Hvalpene var lykkelige for at se mig men primadonnaen var godt nok sur! Rene havde godt nok fortalt mig at hun i går bare havde siddet og ingen ting villet fordi jeg var taget afsted uden hende!
Det kan måske også være at hun er sur over at vi har "gæster"! Ozzy og Raiza er på ferie hos os i disse dage - og Caia har været en lille smule sur siden de kom og ikke mindst da hun fandt ud af at de skulle blive mere en bare en kort visit!

Hazy og Cudjo var med på turen - og umiddelbar efter hjemkomst gik Hazy i seng (også en hård tur for en aldrende dame på trods af at hun var med på hotellet og sov i sengen natten mellem fredag og lørdag!) og Cudjo gik - efter en gåtur - også i sin hundegård.. Endelig hjemme :-)

Nå men vi havde en god tur og fik kigget på hvalpe! Et fint kuld - gode temperamenter så det skal nok blive spændende at se hvad fremtiden bringer med en lille ny hos Jeannette! Vi er blevet enige om at hun nok ret så hurtigt skal i træning for at kunne blive DKCH men det tæller jo også at skrive at de er i træning til det ene eller andet - eller det har vi ihvertfald set - så hvis vi starter når hun kommer hjem, så håber vi at vi når det :-)

Træningen går i gang den 4. september - der skal vi nemlig ned og hente hende! Og "hende" er Hera van Assenrade og ikke Gretchen som nogle måske har læst (efter Hexe v.d. Veluwesprengen og Henk van Assenrade).

De små terrorister - Fanta og Fifi - var til dyrlægen i torsdags for at blive vaccineret og her fik de selskab af Frodo! SKØNT at se ham igen.... det synes både de to tøser og jeg selv!
Vi har fået brev fra Fyn hvor Franz bor - dvs. han hedder nu officielt Benny :-) han trives og har det godt - dejligt at høre!
Også Zappa fra Norge har vi hørt fra - han har fået sit eget badebassin og er med på arbejde! også han trives og har det godt..

I sidste weekend havde vi bouvier-træning her hos os - primært lydighed.. Der var en del af hundefamilien samlet! Ronja, Diesel og Sille (Luna) fra det sidste kuld. Dali og Panda (datter af Zack), Dipsy og Pinot. Herudover var Baffi og I-jo med også. I-jo er jo også en del af familien men tilflytter kan man vel sige :-)
Vi fik trænet klikkertræning, øvet diverse lydighedsøvelser - ud fra hver enkelts ønske samt lidt ringtræning hver dag!
Lørdag var det næsten for varmt, men hundene nåede på banen af 5 korte omgange. Søndag var vejret meget bedre hundevejr, men der var hundene lidt mere trætte og momenterne var længre så det blev ikke til helt så mange omgange.
Men en superhyggelig weekend havde vi og vi planlægger fremover 2 weekends om året af 2 dage hver!
HUSK at det kun kommer til at stå på bouvierdk.com...

Ellers er den sidste uges ferie (har lige et par dage endnu) gået med ren afslapning og vi har ikke rigtig bedrevet noget andet end at ordne lidt have og blive helt færdige med nyt underlag i hundegårdene - med stor hjælp fra Fifi og Fanta... Ikke helt let skal det siges - de vil jo så fantastisk gerne hjælpe til med ALT!
Udover at ordne lidt hjemme har vi været på shoppetur til Sverige og har været en tur i København på kanalrundfart..

Nå jeg vil kaste mig tilbage til ren afslapning og håbe i alle får en fortsat god søndag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar