tirsdag den 22. marts 2011

Forår i luften

SKØNT at mærke foråret!!!
Noget som virkelig er med til at få humøret i den rigtige ende af skalaen oven på de sidste par måneder som ikke har været de morsomste.... men som man siger så skal man ramme bunden før det går den rigtige retning igen selvom man godt kunne have lyst til at fjerne de måneder helt!!

Sidst jeg bloggede skulle vi til Show of Winners med Cudjo... Han vandt 1. heat han var i over en Hvid Schweizisk hyrdehund men måtte se sig slået af en Flatcoated Retriver i anden omgang... tænker hun havde et eller andet med de Flatter - eller også så var de bare sublime... de vandt stort set hver gang de var inde.. Nå men nok om det - Show of Winners blev vundet af en pragtfuld dværggravhund og nr. 2 blev Jack Russel Terrier - TILLYKKE TIL ULF!!!
Vi havde en hyggelig dag og blev glade og over at konstatere, at det norske sjak var der også :-) Så det var en nordisk sammenkomst - Anna, Stefan og Johan kom også og kiggede... Tak til jer alle for en hyggelig dag...

Så er det blevet til en del rigtig gode ture i naturen ved Liseleje - skønt skønt område hvor hundene kan boltre sig ved stranden, i klitterne og i hundeskoven og de 2 terrorister bliver dygtigere og dygtigere.. dog skal de IKKE gå sammen for så går der ballade i den :-)

Houdinier har vi jo i huset - Kactus er kendt for at være Houdini, vist noget han har i generne fra sin far!!! Fifi blev udnævnt til det samme da hun brød ud af sin hvalpegård 8,5 uge gammel og så måtte der foranstaltninger til for at sikre det ikke skete mere... og nu er den 3. houdini så udnævnt - Fanta!!! i lørdags gik hun rundt ude på gårdspladsen og det var helt sikkert at det vidste hun godt hun ikke måtte.. hun var en anelse betuttet.... panik panik - vi kunne ikke finde ud af hvordan hun var kommet ud og troede at hun var sprunget over hegnet 1,80 m. højt!!! med afsæt på en træstub som minimerede hegnet til 1,20.. så Rene gik straks i gang sent lørdag eftermiddag med at fræse træstub... så kunne vi roligt lukke hende ud igen - troede vi!!!
Indtil i går hvor de var meget opmærksomme på et eller andet der gik ude i den del af haven (den pæne) som ikke er indhegnet... jeg så Fifi og Fanta løbe rundt bagom på grunden og vupti så var Fanta uden for indhegningen!!! altså hun springer så ikke over - hun kravler under!!!!
Årsagen skal nok findes i vores dovenskab - vi har ikke fået bundet hegnet på alle tråde endnu.... Så noget måtte gøres... jeg ringede til min bror som allerede i dag er i fuld sving med at binde hegn....

Så jeg håber det er klart og fikset så vi kan tage imod vores lille nye hundehvalp her om 1,5 uges tid.. En Jack Russel Terrier ved navn Dorte-Martina Mamma Mia uden at være bange for at hun kan komme ud nogen steder..... eller at Fanta kan vise hende hvordan man gør!!!

Siden sidst har det også budt på udstilling i Malmö i lørdags hvor Cudjo var meldt til i Brugsklasse (skal de være for at kunne tage cert i Sverige). Han fik sit Cert, Cacib og blev BIR... og dermed ny Svensk og Nordisk Champion :-)

Søndag stod den på udstilling i Ll. Skensved hvor jeg havde meldt Fifi til - første gang i officiel klasse - hun er jo lige blevet 9 måneder...
Dommeren var vild med hende - hun fik excellent og CK.. Cert og blev BIM og Cudjo BIR.. JJ og Ella var også med og JJ fik et klubcert mere..
Stor ros fra dommeren i opdrætsklassen som vi senere blev BIS med og stor tak i den forbindelse til Steen for hjælpen med at vise Fifi....
Fifi blev BIS-Junior og BISBIM og Cudjo sluttede dagen af med at blive BIS2...
Hvilken dag!! særligt imponeret og glad var jeg over Fifi's flotte resultat og fattede faktisk ikke i første omgang at det var rigtigt da jeg fik afvide at hun havde fået excellent og CK - hun er jo så ung!!!

Det var lidt nyt herfra huset :-)

Håber i alle nyder denne dejlige forårsdag.... jeg vil håbe det tegner for et fortsat lyst forår og sommer nu hvor det ser ud til at tingene begynder at gå i den rigtige retning....

:-)
Ditte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar